divendres, 30 de novembre del 2012

"Japi birdei tu iu"!


L'altre dia la Regina va fer anys, així que vaig tenir excusa per fer.... oh, sorpresa, un  regal de ganxet ! (ara tota la gent que conec que odia el ganxet deu estar pensant que els inundaré a regals fets a mà durant la resta de les seves vides... Doncs sí! Muahahaha (rialla malèfica)... En fi, que en aquest cas tocava fer una cinta pels cabells, de color verd, triat per l'homenatjada, aquí la teniu:


El otro día fue el cumpleaños de Regina, así que tuve la excusa para hacer... oh, sorpresa, un regalo de ganchillo! (sí, amigos, temblad, os voy a inundar a regalos de ganchillo... Muahahaha! (risa maléfica). En fin, que en este caso tocaba hacer una cinta para el pelo, en color verde, escogido por la homenajeada, aquí la tenéis: 






La xarxa està plena de tutorials que ensenyen a fer aquest tipus de cintes, ja que  és ideal per a principiants. Us deixo aquest link del youtube per si voleu agafar idees, en aquest cas, jo he fet la cinta una mica més prima  i sense botons.

La red anda llena de tutoriales que enseñan a hacer este tipo de cintas, ya que son ideales para principiantes. Os dejo este link del youtube por si queréis coger ideas, en este caso, yo he hecho la cinta un poco más estrecha y sin botones.







divendres, 23 de novembre del 2012

Feliç dia de la música!


Ja ho sé, ja ho sé, vaig  tard.... així sóc jo, sempre al dia de tot! Ahir era Santa Cecília, patrona de la música, i per celebrar-ho, aquí teniu una clau de sol de ganxet. Es tracta simplement d'un cordó (aquí us ensenyen com fer-lo) cosit per donar-li la forma de clau.  Espero que passéssiu un bon i musical dia!!

Lo sé, lo sé, voy tarde... pero así soy yo, siempre al día de todo! Ayer fue Santa Cecilia, patrona de los músicos y, para celebrarlo, aquí tenéis una una clave de sol en ganchillo. Se trata simplemente de un cordón (aquí os muestran como hacerlo) cosido para darle la forma de clave. Espero que ayer fuera un buen y musical día para vosotros!