dimarts, 23 d’octubre del 2012

El fantàstic collaret trasto






Resulta que fa molt que tinc per casa uns rodets enormes de cordill, de color vermell i blanc i no sabia què fer-ne. Els vaig comprar al Mercat del Trasto de Torelló, per un o dos euros cada rodet (això sí que és barato, que me lo quitan de las manos, oigan!!), però no els havia fet servir per res, encara...  Com que ja fa temps que veia per les botigues i pels blogs aquests collarets fets de cadenes de ganxet unides vaig intentar fer-ne un...  i aquí tenim el resultat.
La recomanació del dia és que si no heu anat mai al Mercat del Trasto, no us ho perdeu... jo sóc fan... bé, potser massa fan i tot, de fet, hi ha hagut algun any que no hi he pogut anar i una mica més i ploro. La descripció que hi ha a la web és molt encertada: és un mercat de segona, tercera o desena mà... però jo diria que més aviat les coses que hi ha són d'aquesta última categoria.  El fan el primer o segon diumenge de maig, més o menys... com que és una mica d'hora ja us ho tornaré a recordar!

Tengo por casa unos ovillos enormes de cordel en color rojo y blanco y no sabia qué hacer con ellos... Los compré en el Mercat del Trasto de Torelló muy baratos, pero aún no los había utilizado para nada...  Y como hace tiempo que vengo ojeando por las tiendas de cosas hechas a mano éste tipo de collares de cadenas de ganchillo unidas pues pensé en hacer uno y... aquí tenéis el resultado. La recomendación del día es, precisamente que os paséis por el Mercat del Trasto, un mercadillo de segunda, tercera o incluso yo diría que décima mano. Lo suelen hacer el primer o segundo domingo de mayo, ya os lo recordaré que aún falta mucho!

2 comentaris:

  1. Hola, sóc jo, en Leclerc.
    En realidad soy Teresa, aquí de visita. Eres una artista, los collares y el cuello están muy bien, me encantan, y el melocotoncito es genial. Sigue así y pon más fotos.
    Una idea: vídeos, piénsatelo.
    Nos vemos mañana. Felicidades.

    ResponElimina
  2. Hola, Teresa!! Moltes gràcies per les felicitacions i les suggerències, ho tindré en compte... Fins dilluns!

    ResponElimina