divendres, 5 d’octubre del 2012

Benvinguts!

El melocotó

Hola, com esteu? Aquest és el primer post del blog Zum de Melocotó, així que em presentaré. Em dic Montse i visc entre Barcelona i Manlleu. Sempre m'han agradat les coses fetes a mà, però com que sóc bastant mandrosa (tirant a molt, de fet), començo moltes coses i no n'acabo cap... Ara he descobert el ganxet i estic bastant sorpresa pel fet que encara no me n'hagi cansat, així que aprofitant que estic en ratxa, aquest blog servirà per anar mostrant a tothom qui vulgui tot allò que vaig fent. Qualsevol post o missatge a zumdemelocoto@gmail.com serà ben rebut. Animeu-vos a criticar-me, va!
I com que la cosa va de préssecs o "melocotons", aquest que veieu el vaig fer fa temps, per practicar una mica. Amb una agulla imperdible pot servir com a adorn pel bolso o per a les samarretes... Si us animeu, el tutorial el vaig treure del youtube, exactament d'aquí i és molt facilet de fer.

Hola a todos, cómo estáis? Éste es el primer post del blog Zum de Melocotó, así que voy a presentarme. Me llamo Montse y vivo entre Barcelona y Manlleu. Siempre me han gustado mucho las cosas hechas a mano, pero como soy bastante perezosa (tirando a mucho, de hecho), empiezo muchas manualidades y no acabo ninguna. Ahora he descubierto el ganchillo y, aprovechando que estoy en racha y aún no me he cansado de ello, voy haciendo cosillas que os iré mostrando en éste blog.  Cualquier comentario, crítica o sugerencia será bienvenida, no dudeis en contactar conmigo a zumdemelocoto@gmail.com . Y como la cosa va de melocotones, aquí os dejo un adorno en forma de melocotón, el tutorial lo saqué de youtube, aquí, y es muy sencillo de hacer.

6 comentaris:

  1. Nenaaaa!!!Moltes felicitats per aquesta nova iniciativa!! M'encanta el nom i els dibuixos de la portada, són els millors!jajaja
    Estic segura de que estem presenciant el començament d'una creadora de tendències en ganxet, el meu gorro és una mostra del estil i del teu art, o sigui que és una molt bona idea ensenyar allò que fas amb tanta passió.
    Ens veiem aviat guapa i estaré atenta a les teves noves creacions!

    Petonets i felicitats!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, guapa!! Un dia d'aquests agafem la càmera i t'hi podem a tu de model eh? No t'escaparàs pas, jejeje! Petons!

      Elimina
  2. Ei, Montse!!! Sóc la Vero, de la feina. Genial el blog... no el deixis i posan's alguna foto més de les teves creacions! Fins dilluns! Petons

    ResponElimina
  3. Verooo! Hola!! Gràcies pel missatge!! Sisi, anirem actualitzant sempre que pugui i faci alguna coseta...! Un petó, guapa!!

    ResponElimina
  4. hola melocotona jijiji
    m'encanta veure que em tens a la llista de blocs bavejadors
    t'afegeixo a la meva!!!
    seguim llegint-nos :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, guapa!! Un petonàs, t'aniré seguint!

      Elimina